Mobirise

Scorebord Software

Voor veel grafische en interactieve vragen bestaat er een prima oplossing. Voor heel veel andere vragen bestaat er geen oplossing. Dat was de rede dat we zelf scorebord software zijn gaan ontwikkelen.  Het voordeel hiervan is dat we altijd een maatoplossing creëren die past bij de vraag van de klant of het programma dat we maken.

Naast grafische oplossingen maken we interactieve online software voor bijvoorbeeld jurysporten zoals paardensport en Turnen.  

Ben je op zoek naar een softwarematige oplossing, bel dan gerust. Samen komen we tot de beste oplossing voor bijna elk probleem.

De combinatie van grafische software voor TV, projectie of display en een iOs of android app is allemaal mogelijk.

Hieronder vind je een aantal producten die we op maat hebben gemaakt voor zowel TV als stand alone oplossing. 


Basketball TV score

In veel gevallen heb je voor het maken van een sportuitzending verschillende paketten nodig om de graphics in beeld te zetten.
Voor de Eredivisieclub Heroes Basketball in 's-Hertogenbosch hebben we een complete oplossing gemaakt. Alle denkbare graphics die nodig zijn om een uitzending te maken hebben we in een softwarepakket gebouwd. Het complete pakket is geautomatiseerd. We plaatsen een camera gericht op het aanwezige scorebord en zetten de cijfers om naar data.
Die data wordt vervolgens als titel weergegeven in beeld.
Vanaf nu maak je van elk scorebord TV scores. Ongeacht merk of type. Meer weten, mail naar info@csnmedia.nl of bel 06-5495 6012

LIVE in action

Bekijk de software tijdens een wedstrijd.

Klasse B calculator

In de springsport kent de klasse B een stijlbeoordeling. Deze stijlbeoordeling bestaat uit 3 cijfers. Die cijfers hebben allen een ander gewicht. Het eerste getal telt 5 keer, het tweede getal telt 4 keer en het derde getal 1 keer. Om de jury en omroeper snel de juiste uitkomst te bieden hebben we een oplossing gemaakt die perfect werkt op een tablet of smartphone.
Het is een online programma zodat er geen app hoeft te worden gedownload en het op elk systeem feilloos werkt.

Edwin Evers

CSN media heeft op verzoek van Jingleweb een speciale interactieve website gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van Edwin Evers op 21 december 2018. Pak de jingle cart en plaats hem in de machine. 20 "Evers staat op" jingles voor de echte liefhebber. 

Ringmaster Assistent

Een ervaren ringmeester is onmisbaar voor een soepel lopende paardensport wedstrijd. Als hulpmiddel voor de ringmeester hebben we het programma Ringmaster Assistent ontwikkeld. Ruiters op het voorterrein zien exact hoe het ervoor staat. Hoeveel combinaties zijn er nog voor me, wanneer moet ik de ring in... Kortom, nooit meer wachten op combinaties die niet klaar zijn, en de ringmeester heeft meer grip op de wedstrijd.

Online Jingleplayer

Voor jingle liefhebbers hebben we een online jingleplayer gemaakt. Overal en altijd heb je 4 jingleplayers binnen handbereik. Voor de Stream Deck van Elgato hebben we een script beschikbaar om de jingles makkelijk af te spelen.

Klik HIER om het gratis Stream Deck script te downloaden

Online Studio Clock

Altijd op tijd... De online studioklok is helder en duidelijk.
Door te klikken op de klok wissel je makkelijk van layout.

Hieronder staan wat screenshots van software paketten en online programma's die we in de afgelopen jaren hebben gemaakt.

Voor meer informatie over klant specifieke oplossingen, bel gerust met 06-54 95 60 12 of mail naar info@csnmedia.nl