online site builder

NIEUWS.HORSE LIVE


Waarom u kiest voor Nieuws.Horse LIVE
- GRATIS FullScreen kijken ZONDER abonnement
- Alle beelden gratis terugkijken
- Bestel en ontvang video's via Whatsapp*
- Direct terug kijken (direct replay)
- Altijd de hoogste beeldkwaliteit
- Op alle apparaten te bekijken
Alle opnames door opdrachtgever te gebruiken ter promotie!


Breedtesport wedstrijden, internationale wedstrijden, veilingen, shows, eventing of dressuur, NIEUWS.HORSE LIVE zorgt voor een professionele en hoogwaardige livestream.
Wij bieden elke organisatie de mogelijkheid  extra inkomsten te verwerven dankzij onze unieke aanpak en de kijker alle livestreams en archieven gratis bekijken zonder abonnement!
Lees hier verder

Overal en altijd...
Nieuws.Horse LIVE biedt vele mogelijkheden om wedstrijden live te streamen vanaf elke locatie. We beschikken over eigen zend-faciliteiten zodat we bijna overal een verbinding kunnen opzetten.


Alle livestreams worden via Nieuws.horse uitgezonden en kunnen daarnaast door de organisatie zelf op een site worden geplaatst.

Ruiters zijn ook blij met het live uitzenden van de wedstrijden: ze kunnen zich letterlijk in de kijker rijden.


Extra mogelijkheden voor sponsoring

Het is steeds moeilijker om een evenement te organiseren. Hoe val je op en hoe bedien je je sponsors. Wat heb je ze te bieden? Nieuws.Horse LIVE biedt mogelijkheden voor sponsors om een groot publiek te bereiken en uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Veel organisatoren denken dat het live uitzenden van een wedstrijd té duur is. Nieuws.horse LIVE laat zien dat het anders kan.


NIEUWS.HORSE LIVE is het video platform van www.nieuws.horse