bootstrap table

Livestream

Horsechannel biedt vele mogelijkheden om wedstrijden live te streamen vanaf elke locatie. We beschikken over eigen zend- faciliteiten zodat we bijna overal een verbinding kunnen opzetten.
Horsechannel heeft veel aandacht voor de Breedtesport en is daarom ook te vinden op kleine en middelgrote concoursen.


Alle livestreams kunnen door de organisatie zelf op een site worden geplaatst. Wij faciliteren u in het maken van de uitzending en u bepaald waar de kijker naar toe gaat.


Het is steeds moeilijker om een regionaal evenement te organiseren. Hoe val je op en hoe bedien je je sponsoren. Wat heb je ze te bieden?

Horsechannel biedt mogelijkheden voor sponsoren om een groot publiek te bereiken en uw evenement naar een hoger niveau te tillen.


Ruiters zijn ook blij met het live uitzenden van de wedstrijden. Ze kunnen zich letterlijk in de kijker rijden en zijn vaak thuis al op de hoogte van het verloop van de wedstrijd.


Veel organisatoren denken dat het live uitzenden van een wedstrijd té duur is maar wij laten al jaren zien dat het anders kan.

Wij horen vaak dat het moeilijk is om sponsoren te werven, maar met onze mogelijkheden is het werven een stuk makkelijker.
De tijd dat je geld binnen kon halen met het ophangen van ee A4-tje op een publicatiebord is inderdaad verleden tijd. TV reclame en in beeld komen bij een groot publiek verkoopt een stuk gemakkelijker. 

Wat heeft u samen met HorseChannel de sponsor te bieden:

- Pre roll commercial 5 tot 10 sec. (elke bezoeker ziet de commercial)

- Rubriek sponsoring (Logo van sponsor constand in linker hoek)

- Sponsorlogo in titelbalk

- Reclameblok tussen de rubrieken door

- Pre-roll reclame in archief

- Billboard vóór aanvang stream en na rubriek

White Label

Stream embed op uw eigen site

White Label is een stream die u als aanbieder zelf plaatst op uw eigen site.
De livestream en opnames worden niet op de site van Horsechannel gestreamd of als archief geplaatst.

Single Cam

1 camera liverstream

Een Singelcam stream is de meest eenvoudige optie van livestreaming.
1 HD camera met 20x zoom zodat een hele piste kan worden overzien. Bij deze optie kan er ook gekozen worden voor titels, strafpunten en tijd in beeld

Multicam

Multicam livestream en opname

Een Multicam livestream kan bestaan uit 2 tot 8 camera's. Binnen de multicam opties is bijna alles mogelijk. Draadloze cameraverbindingen voor eventing etc.

HD Broadcast

Full Broadcast

Voor het prodcuceren van Full Broacast TV producties werkt Horsechannel samen met High-End Facilitaire bedrijven.